Looking better,
feeling great

 

 

 

Blog

Chris Cayne

Chris Cayne, shirts en bonneterie voor de man met een regular fit  (lees niet getailleerd). De items zijn veelal gemaakt van natuurlijke materialen.   Verkrijgbaar in maat 48 tot en met 58.

 

Chris Cane
Chris Cane

Privacyverklaring

DB Mode, gevestigd aan Kerkstraat 9 3291 AJ Strijen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

www.dbmode.nl

Kerkstraat 9

3291 AJ Strijen

0786741796

 

D.Bergwerff is de Functionaris Gegevensbescherming van DB Mode. Zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

DB Mode verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Adresgegevens

- E-mailadres

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

DB Mode verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

 

Geautomatiseerde besluitvorming

DB Mode neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van DB Mode) tussen zit. 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

DB Mode bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorie├źn) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden

Personalia > Bewaartermijn > Reden

Adres > Bewaartermijn > Reden

 

Delen van persoonsgegevens met derden

DB Mode verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

DB Mode gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door DB Mode en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. DB Mode wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

DB Mode neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. DB Mode heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen: 

- Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

- TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.

Barbara Lebek

DB Mode kocht voor voorjaar/zomer 2019 4 thema's van het label Barbara Lebek in. Long Island combineert blauwen met zandkleuren. Think Pink is een heel vrolijk thema in hoe kan het ook anders hard roze, spannend gecombineert met oranje details. Tropical Garden combineert donkerblauw met als mega contrast de kleur lime. Dit alles in mooie bloemdessins. Flamingo Lake is een prachtig zomerse combinatie van powder blue met flamingo roze. Het bekende Paisley patroon domineert deze collectie.

 

Barbara Lebek
Barbara Lebek
Barbara Lebek Ijsblauwe Streepblouse Diagonaal

NED

NED is een collectie die voor een hele brede doelgroep vrouwen gemaakt wordt. Leuke trendy items, die absoluut heel betaalbaar zijn. Ook wordt er duidelijk rekening gehouden met de verschillende vrouwenlijke vormen. Het is een voorraadlabel, waardoor de collectie om de paar weken wordt aangevuld met nieuwe items.

 

Ned 6
NED
NED Petrol Print Liggend
NED Tuniek Blauwe Ondergrond

Para Mi

Wij hebben van het broekenlabel Para Mi voor bijna iedere vrouw de juiste pasvorm in huis. Het label maakt onderscheid in een 5-tal modellen. We hebben de Skinny Fit (Celine en Amber), de Slim Fit (Angela), de Extra Skinny Fit (Ivy ,Meya en Nikita met lengte 28), de Tapered Fit (Cargo) en als laatste de Chino Fit (Mandy). U ziet het er is voor elk vrouwenlichaam wel een geschikt model. Wij durven te zeggen "eens een Para Mi altijd een Para Mi ".

 

Para Mi
Para Mi
Para Mi SS19 Celine F Stone 20386 Kopieren Kopieren
Para Mi SS19 Nikita Old B 21163 Kopieren

Meer artikelen...


 

 

Kerkstraat 9
3291 AJ Strijen

078 674 17 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Looking better,
feeling great

 

 

 

Privacyverklaring
captcha5

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie